e realisatie vzw is ontstaan uit een eerder toevallige ontmoeting tussen model Nathalie Chabas en fotograaf Guy Van den Bril. In een sterke wisselwerking tussen beiden worden ideeën samengebracht en vastgelegd in zwart-wit en kleur.

Beelden, bereikt door veel geduld en kritisch bekeken door fotografische ogen, ontstaan uit experimenten met licht waarbij het lichaam centraal staat. Dit vrouwelijk lichaam wordt nog mooier daar zij door en door bereisd is in al haar vormen. De spontaniteit en eerlijkheid zijn als één in de ziel verstrengeld, uiten zich en geven vorm aan het lichaam. Vroegere ervaringen en fotografische technieken worden her-ontdekt en in het geheel van de beelden verweven. Zo krijgen die vaak een sterke abstractie of vervreemding die de mystiek en de schoonheid van het vrouwelijk lichaam benadrukt.
 

   

e realisatie vzw werd opgericht om in eerste instantie onze eigen foto-projecten te realiseren. We zijn volop onze horizon aan het uitbreiden en timmeren verder aan de gemaakte weg. We zijn beschikbaar om ook uw ideeën mee vorm te geven: kunstfotografie maar ook illustratieve fotografie uit archief of in opdracht en portfolio's. Onze kunstfoto's en portfolio's worden met oog voor perfectie handmatig afgewerkt op traditionele en hoogwaardige fotografische materialen en archiefvast verwerkt volgens museumnorm. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit en levensduur van de beelden.

 
 

e realisatie vzw
info@kunstfotografie.be
 

  •  •  •
 

Sometimes pictures say more than words
It's a kind of expression from body and soul
that no one hurts

     

Deze site en zijn inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd © 1995-2008. Alle rechten voorbehouden. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, in elke mogelijke vorm en via elk mogelijk medium zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is verboden.

e-mail to: e realisatie vzw